Restaurant Mediterrani Blau

Postals del restaurant Mediterrani Blau, a la platja Eucaliptus (al principi de la platja del Trabucador, entre els Alfacs i el Mediterrani), que pertany al municipi d’Amposta.


Molts recordareu aquest restaurant mític, i us haureu sorprès aquest estiu en arribar a la platja i no trobar absolutament res en l’espai on havia estat. El càmping segueix on era, així com el complex d’apartaments, hotel i restaurant construïts fa uns anys a l’altra banda del camí.

El restaurant desaparegut va ser inaugurat el 1950, i sempre va ser regit per la família Colomé. Pel que sembla, es va obligar als propietaris a derruir-lo en aplicació de la llei de costes, malgrat la lluita dels propietaris per mantenir-lo. Uns mesos després d’haver-lo fet desaparèixer, amb el canvi de govern es va comunicar als propietaris que podien tornar a edificar-lo... però  la notícia va arribar massa tard i del restaurant no en quedava ni rastre.

Hem volgut recordar-lo aquí i compartir-ho amb tots aquells que en algun moment vau prendre un refresc o un gelat a la seua terrassa, podent deixar el cotxe a l’ombreta,  o vau encarregar una paella per menjar-la després d’un matí de platja, prèvia dutxa a la part del darrera del restaurant...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...