Inauguració de la mostra “Tortosa Antiga” a la seu dels Amics dels Castells


El dijous 29 va tenir lloc la inauguració de l’exposició que hem preparat, responent a la proposta que ens van fer fa un temps  els Amics dels Castells i el Nucli Antic de Tortosa. Es tracta d’una selecció de fotografies publicades en el bloc, i d’altres inèdites, agrupades en panells temàtics. Així podeu trobar fotos i breus explicacions sobre la Catedral, el transport (fluvial, sobre vies, en llaüt...), la ciutat en guerra, les drassanes de Ferreries, els barris (l’eixample del Temple, Remolins, el Rastre, Santa Clara, el barri de Pescadors...), a més d’una projecció de fotografies individuals de temàtiques variades.





En la presentació, a càrrec del president dels Amics dels Castells, Jordi Jordan, i qui fem aquest bloc, Ramon Ruiz i Núria Matheu, vam destacar la importància de posar en valor el nostre ric patrimoni i fomentar l’interès i el respecte cap a ell per part dels ciutadans, especialment entre els joves.

Ens va fer especial il·lusió la presència d’alguns dels col·laboradors més habituals del bloc, a qui vam poder conèixer personalment i amb qui vam poder tenir una interessant conversa.

Estem agraïts de que hagin donat cabuda a aquesta mostra de material gràfic, perquè ha creat un punt de trobada tant per a la gent que ja coneixia el bloc com a possibles visitants de l’exposició que no en sabien l’existència.

Gràcies als que hi éreu per donar-nos suport, i als que no us animem a visitar la mostra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...